Щерката на Румен Радев като принцеса на бала си (Вижте каква красавица стана Дарина – Снимки)

Щерката на Румен Радев като принцеса на бала си (Вижте каква красавица стана Дарина – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Абитуриентката Дарина Радева шашна с елегантна визия на бала си

Щерката на Румен Радев блесна на бала си в златна рокля от сатен. Младата девойка все пак имаше тържество по случай завършването на средното си образования, макар и с два месеца закъснение.

Миналата седмица в петък Дарина Радева заедно със съучениците си от 35 СУ „Добри Войников” се събраха в градинката пред  Народния театър „Иван Вазов”където си направиха снимки за спомен и после се отправиха за същинското тържество в ресторанта на „Гранд хотел София”.

Дарина Радева сияе сред съучениците си
Снимка: Ретро

Красивата госпожица Радева бе избрала блестяща рокля от златен сатен с дълбока цепка отпред, която разкри перфектните крака на младата зрелостничка. Тя бе заложила на изчистен стил, без всякакви кичозни блестящи камъни и без тежки дантели.

Дарина Радева като принцеса на бала
Снимки: Ретро

Прическата на Дарина бе семпла, косите й бяха разпуснати свободно в леки къдрици, а грима й  бе в същите тонове като златистия й тоалет, който бе умело комбиниран с бели токчета и клъч в същия цвят като обувките.

Абитуриентката на президента приличаше на принцеса на Дисни или пък според други на холивудска звезда. Но всички са на едно мнение, че порасна като голяма красавица,, наследила от родителите си най-хубавите им черти.

Ако наистина Дарина продължи висшето си образование в НАТФИЗ няма съмнение, че й предстои блестяща кариера на сцената. А, че има талант, тя вече го е доказала, след като има изяви в постановки на трупата „Ла Страпонтен” с главни роли, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар