Златка Димитрова стана за смях с тотална неграмотност (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Черната Златка измисли нова българска дума

Златка Димитрова събра общественото внимание и то не с външния с вид, а с брутална излагация. Явно трудно й се отдава да коментира теми извън шоубизнеса и показа велика неграмотност.

Преди години тъй наречената Черна Златка, която участва в БИГ Брадър шашна с това, че не знае имената на най-известните столици и градове. Нещо, което е известно на всеки ученик. Сегашният й гаф напомни за онова време когато плеймейтката бе подложена на подигравки.

Златка Димитрова на къмпинг „Каваците“

За никого не е тайна, че години наред моделката и нейното семейство са във война с известната фамилия богаташи Баневи. В момента ябълката на раздора се явява къмпинг „Каваците”, който бе върнат на олигарсите и те трябва да влязат във владение.

В опита си да шамароса словесно Баневи като собственици Черната Златка роди нова българска дума, нечувана до сега – „бюрокраци”. Публикуваме думите й без редакторска немеса:

Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца. Семейството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, който е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото.

P.S. НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без “мутри” управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА!!! #АМИН.„, завършва плеймейтката, ставайки за резил пред последователите си в социалната мрежа, които умряха от смях, предават от show.blitz.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар