Братя Галеви станаха охранители в ЮАР

Братя Галеви станаха охранители в ЮАР
1 (20%) 1 vote
Мафиотите Братя Галеви се връщат у нас след 2 години чисти като сълза

Легендарните мутри с профил на спецченгета Пламен Галев и Ангел Христов-Геле, всеизвестни като Братя Галеви, въртят успешен охранителен бизнес в Южна Африка – разкрива пред „Уикенд“ топ полицай наясно с издирването на дупнишките мафиоти.

Според слуховете Братя Галеви са регистрирали охранителна фирма на името на свой познат гангстер в африканската държава с висок жизнен стандарт и от половин година охраняват сенчести бизнесмени срещу колосални суми.
„Пламен и Ангел неслучайно имат години опит в Специализирания отряд за борбата с тероризма. В момента просто вършат това, от което разбират, при това се справят доста добре“ – докладва източник от партньорски разузнавателни служби.

Братя Галеви се връщат у нас след 2 години

В българските служби циркулира информацията, че фирмата за охрана на Братя Галеви е регистрирана в столицата Йоханесбург. В края на 2019 г. дори е имало парти за отриването й, на което са присъствали и други българи, издирвани от Интерпол.

Братя Галеви умишлено избрали ЮАР, с която България няма правно споразумение за размяна на издирвани от правосъдието.
„У нас смятаме, че мафиотите просто изчакват още 2 години, докато изтече абсолютната давност на присъдата им, която бе прочетена през 2012 г. Тоест през 2022 година те ще са напълно чисти пред Темида и ще мога необезпокоени да се завърнат у нас“ – заявява полицейски източник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар