Алла Пугачова показа изящни крака като на топ модел (Ще повярвате ли, че е на 71? – Снимки)

Алла Пугачова показа изящни крака като на топ модел (Ще повярвате ли, че е на 71? – Снимки)
5 (100%) 2 votes

Примадоната възхити с елегантна фигура на 71 години

Съпругът на Алла Пугачова не спира да рекламира жена си в социалната мрежа. Този път той показа Алла Борисовна по нов начин.

Тя се появи в черно мини на стълбите на замъка си, в който живее в компанията на Максим Галкин и двете си невръстни деца. Късата пола извади на показ краката на естрадната прима, на които могат да завидят дори младите момичета на хармоничната им и перфектна форма.

Алла Пугачова слага в малкия си джоб супермоделите
Снимка: Инстаграм

Алла Борисовна с Максим Галкин
Снимка: Инстаграм

Боже !!! Алла Борисовна никога не е изглеждала толкова прекрасно „

„Алла изглежда по-добре! А сега 25-годишните ще й завиждат за краката ”

„Много от хората на 45 не изглеждат така! Алла Борисовна е несравнима, великолепна„, са само част от кометарите, с които я засипаха в социалната мрежа.

Възхищението бе предизвикано не само от идеалната фигура и сияйната усмивка на певицата, но и от модния образ на Пугачева. Сега вече е трудно да си спомним времената, когато примадоната предпочиташе свободни дрехи, които се смятаха за нейна визитна картичка. Днес Алла от време на време демонстрира стилни младежки образи. Само любовта й към тоталното черно остава непроменена. И трябва да се каже, че черният цвят перфектно подчертава красотата на звездата, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар