Драмите в живота на Бритни Спиърс нямат край (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Феновете на Бритни Спиърс са притеснени за психичното й състояние

Драмите в живота на Бритни Спиърс нямат край. Въпреки позитивните й публикации в социалните мрежи през последните месеци, фенове се притесняват за психичното й здраве. Повод за това стана искът на нейната майка, с който тя настоява пред съда да поеме контрол над финансите й.

Според документите, Лин Спиърс желае да бъде приета като попечителка над богатството на дъщеря си. В момента настойник на звездата е Джейми Спиърс. Бащата настоява той да взима важните решения за живота й докато тя има психични проблеми. Но според феновете, откакто певицата вече не е на терапия в болницата, родителите й я правят още по-нестабилна.

Наскоро Джейми – сестрата на изпълнителката, повдигна темата за това колко е важно хората да подкрепят роднините си, които имат биполярно разстройство. „Ако не можете да предложите разбиране или съчувствие, предложете мълчанието си“, написа тя. Но след като потребителите започнаха да я разпитват дали говори за сестра си, тя уточни, че Бритни е достатъчно силна и не желае да говори за психичното й здраве.

По-рано този месец Спиърс обяви в Инстаграм, че е по-щастлива от всякога и помоли феновете си да не се тревожат за нея. „Разбирам, че някои хора може да не харесват моите публикации или дори да не ги разбират, но това съм щастливата АЗ, истинска и неподправена…“, написа тя, предават от tialoto.bg.

Феновете на Бритни Спиърс са притеснени за психичното й състояние сн. Инстаграм

Феновете на Бритни Спиърс са притеснени за психичното й състояние сн. Инстаграм

За момента Бритни не може да прави почти нищо без разрешението на своя баща. Певицата трябва да иска позволение от него всеки път, когато кара кола, напуска дома си, да ползва телефона си. Миналата година Спиърс беше затворена в психиатрична клиника, защото е карала кола без да поиска разрешение от баща си, както и защото отказвала да приема изписаните й лекарства. Пред съда тя сподели, че е държана у дома против волята си. Тогава се заражда и движението „Да освободим Бритни“, което подкрепя певицата. Дали ще успее да й помогне обаче, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Драмите в живота на Бритни Спиърс нямат край (Вижте повече)”

  1. Billy

    юли 25. 2020

    Всичко е ясно – баща й я използва за пари. А Инстаграм акаунта най-вероятно го управлява някой друг. Жалко как някои хора биха избрали парите пред семейството.

Добавете коментар