Златка Райкова счита себе си за „омъжена“ за Джизъса! (виж тук)

Гласувайте за статията

Златка Райкова е луда от любов по Благой Георгиев, но сватбата им нещо се бави!

Златка Райкова, която отмаря на българското Черноморие, потвърди в разговор с фенове за тайната си сватба с Благой Георгиев. На директния въпрос женени ли сте с Джизъса, плеймейтката отговори: „Mриеми, че да“.

Златка Райкова

Златка Райкова се смята за съпруга на футболиста

И така за първи път хвърли светлина по въпроса за скромната венчавка. Тя уточни и откога е с бащата на детето си, като пусна първата им обща снимка. Припомняме, че връзката между двамата бе официализирана в края на лятото на 2018 година.

Междувременно бившата съпруга на спортиста Есмер Омерова също говори за раздялата си с Благо. Като обясни, че щом човек те е наранил или предал, е по-добре да си върви. Защото той не обича нито жената до себе си, нито самия себе си.

Омерова, която е танцьорка призна обаче, че имах панически страх от надебеляване и спазва железен режим.

Тя нарече фикцията си психическо разстройство и призна, че изпада в ужас дори да качи няколко грама. Затова яде един-единствен път на ден – на закуска. А когато вечеря, хапва най-много ябълка.

Не е изключено хранителното й разстройство да е една от причините за раздялата между двамата, като тогава Георгиев обясни, че Есмер е твърде ревнива.

Изтоник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар