Успя: Десислава се излекува от Ковид-19! (още подробности)

Десислава вече е здрава, чака само последния тест
0

Десислава вече е съвсем здрава, но още пази околните!

Преди около две седмици Десислава се оказа заразена. Сега тя е съвсем здрава и то точно за 19-я рожден ден на сина си Майки. Изпълнителката сподели, че е в края на лечението си от китайския вирус. И чака финален тест, който също да е отрицателен, за да е сигурна, че не е заразена.

Десислава
Десислава вече е здрава, чака само последния тест

Блондинката се чувства отлично, дори сподели, че кара страшния вирус супер безсимптомно, много по-леко дори от обикновен грип. Дай Боже всекиму подобен организъм!

Колкото и добре да се чувства, тя все пак не излиза и не контактува с останалия свят, прави го само през интернет и телефона.

Около нея неотлъчно е боксьорът Благой Найденов. Като типичен боец той хич не се притеснява от коронавируса и не е хипохондрик. Двамата с Десислава си делят грижите по малкия Борис, който тази зима ще навърши 3.

А вчера първородният син на певицата – Майки, навърши 19 години. Той е няколко години по-млад от Благой Найденов, който пък има разлика 17 години с Десислава. Както стана ясно, изпълнителката се подложи на самолечение у дома.

Тя сподели, че е имала леки симптоми в началото като тези на Галена – замаяност, главоболие и загуба на вкус и обоняние. Но нямала никаква температура.

Затова след признанието на Галена незабавно се тествала и излязъл положителният резултат, пише вестник България днес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.