Вдовицата на Стефан Шарлопов с нова любов. Кой е той?

Гласувайте за статията

Двамата живеят на семейни начала

Вдовицата на Стефан Шарлопов има нова любов.

След като преди близо две години и половина Стефан Шарлопов издъхна в съня си от инфаркт, Бояна Шарлопова направо разцъфна.

Днес, останала наследница на огромно състояние, изчислявано на между 150 и 300 милиона лева, Бояна е видимо разхубавена и се наслаждава на прекрасен живот с новия си любовник.
Тя има връзка с шофьора на покойния си съпруг. Отърсила се е от лошите мисли и напълно е сменила имиджа си.

Стефан Шарлопов

Двамата живеят на семейни начала

Тези дни Бояна нажежи виртуалното пространство с разголени снимки по бански, на които демонстрира перфектна форма.
Припомняме, че докато българският Доналд Тръмп бе жив, Бояна изобщо не смееше да се разголи и изглеждаше доста по-консервативно заради патологичната му ревност.

Синеоката блондинка, която е майка на четири от петте му деца, свали траура година и три месеца след смъртта на предприемача. Изцяло обнови и гардероба си, а в него вече е пълно с къси рокли и поли, които подчертават сексапила й.

Вдовицата на Стефан Шарлопов започнала да харчи повече пари и за разкрасителни процедури. Макар че е красавица по рождение, с наближаването на 40-те Бояна се стараела да запази младостта си за по-дълго време, пише „Уикенд“.

Бояна имала огромен респект от покойния хотелиер и водела доста ограничен и скромен начин на живот. Шарлопов с твърда ръка управлявал не само цялата си бизнес империя, но и личния си живот. Тя не давала никакви поводи за ревност, тъй като цялото й внимание и време било насочено към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци.

Маститият бизнесмен бил патологично ревнив

Маститият предприемач обаче ревнувал 20 години по-младата си съпруга и не позволявал да носи по-разкрепостени дрехи.
„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно, да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва“, разказвала е Бояна. По професия блондинката е микробиолог.

Въпреки състоянието, което натрупал през последните 25 години, най-голямата гордост за Стефан Шарлопов било здравото му семейство. Милионерът обаче бил строг и в офиса, и вкъщи.

Година след смъртта му, Бояна призна в телевизионно интервю, че не й се иска да остане сама в живота.
„Първо искам да намеря любовта в себе си и когато я намеря и се обичам достатъчно, ще се появи и човека, на когото всъщност да дам любовта си. Аз, ако не мога да я дам на себе си, как да я дам на друг? Не съм си определила време – сега 2 години, 3 години ще тъгувам и ще бъда нещастна, а после ще се впусна в любовта. То просто идва в един момент и те удря като гръм от ясно небе. Ставаш глупав… Това е много хубаво нещо, но не зная кога… Когато-тогава“, философства синеоката красавица.

Тя обаче не е докрай искрена, защото малко след кончината на мъжа си, се впусна в авантюра с младия му и атлетичен шофьор, който остана на работа при нея. Днес двамата живеят на семейни начала и харчат състоянието на покойния баровец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар