Гордън Рамзи готви на сватбата на Бруклин Бекъм (Какво ще е менюто?)

Гласувайте за статията

Бекъм канят Гордън Рамзи за готвач на сватбата на сина им Бруклин и годеницата му Никола Пелц

Гордън Рамзи готви на сватбата на Бруклин Бекъм. Дейвид и Виктория Бекъм са с крачка напред в плановете за организацията на сватбата на техния първороден син. Те и Бруклин вече имат идея за менюто. За неговото съставяне са поканили не кой да е, а Гордън Рамзи.

Според информация на британски медии, известният готвач, който е добър приятел на семейството, ще се погрижи за всеки един детайл от ястията на партито след подписването. „Това е най-добрият избор за готвач, който да създаде менюто за сватбата“, коментира източник на вестник „The Sun“. Виктория и Дейвид Бекъм искат най-добрата храна за тържеството на своя син Бруклин.

В момента цялото семейство Бекъм е на почивка в Италия, но по всичко личи, че дори и събирайки тен, бъдещият младоженец и неговите родители продължават с плановете. Бруклин Бекъм и Никола Пелц обявиха годежа си преди броени дни. Новината шокира много от бившите приятелки на бъдещия младоженец, но не и родителите им.

„Преди две седмици помолих моята сродна душа да се омъжи за мен и тя каза: „Да“. Аз съм най-големият късметлия в света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият баща един ден… Обичам те, скъпа“, написа синът на футболиста и дизайнерката.

Виктория и Дейвид Бекъм канят Гордън Рамзи за готвач на сватбата на сина им сн. Инстаграм

Виктория и Дейвид Бекъм канят Гордън Рамзи за готвач на сватбата на сина им сн. Инстаграм

Според британските медии, двете фамилии няма да жалят средства за сватбата, но роднините на булката държат да има традиционна еврейска церемония. А след това младите могат да направят и още една, за да угодят на всички, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар