Кирил Добрев детронира Корнелия Нинова?

Гласувайте за статията

Кирил Добрев е с големи шансове да стане новият лидер на БСП!

Само два месеца и половина останаха до изборите в БСП и по всичко личи, че битката ще бъде ожесточена. Този път мястото на Корнелия Нинова не изглежда никак сигурно, като до момента големият претендент за отнемането на лидерския й пост е Кирил Добрев.

Кирил Добрев може да победи Корнелия Нинова

След възстановяването на вътрешно-партийната кампания се проведоха последните шест районни конференции. От тях председателят на БСП – София Калоян Паргов получи още 6 номинации за нов мандат и вече е с 24 от 24 района. Останалите номинирани на последните районни конференции са Христо Проданов с 5 номинации, Георги Свиленски – 4, Борис Цветков – 3. Валери Костов, Жельо Бойчев, Крум Зарков, Ленко Петканин, Марин Пенков, Михаил Ставрев, Петър Апостолов и Стефан Василев са с по една номинация.

От тези конференции Корнелия Нинова е получила шест номинации за председател на партията. Калоян Паргов и Кирил Добрев са с по 4.

Драгомир Стойнев, Сергей Станишев, Валери Жаблянов и Крум Зарков имат по 2 номинации.

По една номинация имат Красимир Янков, Костадин Паскалев, Георги Пирински, Янаки Стоилов, Антон Кутев, Михаил Миков, Лъчезар Костов, Христо Проданов и Стефан Василев.

Източник: БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар