Златната Ренета Камберова и Мисис България Роксана Кирилова заедно на море! Преглеждания: 1554

Ренета Камберова и Роксана Кирилова първи дружки
0
Оценете този post

Ренета Камберова и Роксана Кирилова заедно на море!

Обща снимка от лятната си почивка публикуваха в социалните мрежи Мисис България Роксана Кирилова и златното момиче по художествена гимнастика Ренета Камберова.

Ренета Камберова
Ренета Камберова и Роксана Кирилова първи дружки

Двете красавици отмарят на актуалния и любим на много знаменитости – Achinos beach kritikos restaurant в Гърция. Където впечатляват плажуващите с гореща визия и перфектна форма.

Ренета и Роксана са се отдали на заслужен релакс след дългия период на карантина в целия свят. По време на социална изолация и финансова криза, Мисис България Роксана Кирилова не спря да работи в полза на хората в нужда. И да помага с нови благотворителни каузи на деца в нужда и жени, жертви на насилие.

Ренета Камберова и Роксана Кирилова са успешни дами в сферите, в която се развиват. Освен приятелството ги обединява и общата кауза – да помагат на деца.

Ренета Камберова, има 81 медала с ансамбъла по художествена гимнастика, европейска и двукратна световна шампионка, бронзова медалистка от Олимпийските игри в Рио-2016.

След като се отказа от активна състезателна дейност, Камберова е председател на сдружението „Пазарджик спортува“.

В момента тя е лицето на спорта в Пазарджик, организира спортни събития с цел популяризиране и мотивиране на деца, младежи и възрастни да спортуват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.