Кейти Пери: Дженифър Анистън няма да е кръстница на бебето ми! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Кейти Пери отрече появилите се слухове

Кейти Пери отрече появилите се слухове за това кой ще стане кръстник на бебето им с Орландо Блум. Това няма да е Дженифър Анистън, както се твърдеше в тях. В интервю бъдещата майка обяви, че се забавлява със слуховете, които тиражират за нея и актрисата.

‘Тя ни писа за това, двамата с Орландо (Блум) са близки приятели. Стори ни се много забавно. Джен е свикнала да чете какво ли не за себе си в медиите, но този слух поне ни развесели. Нямаме представа откъде е тръгнал“, разказа Кейти за австралийското радио KIIS.

Пери, която трябва да роди съвсем скоро, посочва, че няма намерение да се занимава с това откъде е тръгнал слухът за това, че Дженифър Анистън ще бъде кръстница на бебето. Певицата публикува серия от снимки в социалната мрежа Инстаграм, на които се вижда, че тя в напреднала бременност. Към тях написа: „Вече съм 86 килограма и съм като балон – ръце, крака, всичко е отекло. Ходя само със сандали“.

Изпълнителката все още не е съобщила кога трябва да ражда, но предварителни планове, на 14-ти август смята да представи новия си албум. Той се нарича „Smile“ и е първият от три години насам, когато тя издаде „Witness“.

„Написах заглавната песен в албума, когато преминавах през един от най-мрачните периоди в живота си и когато загубих усмивката си. Целият албум представлява моето пътешествие към светлината – истории за борба, надежда и любов“, сподели тя в социалните мрежи.

Кейти Пери отрече слуховете, че Дженифър Анистън ще е кръстница на бебето им с Орландо сн. Инстаграм

Кейти Пери отрече слуховете, че Дженифър Анистън ще е кръстница на бебето им с Орландо сн. Инстаграм

Междувременно годеникът на Пери – Орландо Блум, все още безуспешно издирва тяхното изгубено кученце, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар