Бомба: Скандален хирург отрязал носа на Преслава! (още разкрития)

Бомба: Скандален хирург отрязал носа на Преслава! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Ето кой е хирургът, който отряза носа на Преслава!

Измина точно една година от метаморфозата на Преслава, която оперира носа си и сякаш стана друг човек. До момента така и не ставаше ясно къде и кой е направил операцията.

Преслава

Ето в чии ръце се остави Преслава

А в случая обръщаме внимание на този факт, защото хирургът променил фейса на фолк звездата е доста скандален и извратен в работата си.

Натъкнахме на името му – д-р Селчук Язан, а в социалната мрежа материала, който предоставя от работата си с пациенти е наистина шокиращ.

Затова нищо чудно, че Преси преживя не само пълна промяна, но и получи сериозен анти-отзвук от почитатели и колеги, които не можеха да повярват на крайното й решение.

Язан е предпочитан хирург в световен мащаб, защото пили носовете на клиентите си, сред които и много мъже до безкрай. В повечето случаи те изглеждат като фотошопирани, но в действителност това е крайния резултат след операциите.

Турчинът изумява и с интервенциите ала котешки очи, което се проявява като нова мода в пластичната хирургия. Нашата Преслава обаче доста потайно се оперира при Язан и затова нейни снимки липсват в рекламния му профил.

Според запознати тя не е единствената от фолк бранша, която го е посещавала. След нея Деси Слава и Есил Дюран също оперираха носовете си.

Като най-вероятно и те са минали през скалпела на доктора-маниак, коментират в шоусредите у нас. Ето някои доста скандални метаморфози направени от турския специалист…

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар