Не е за вярване! Чакат на опашка, за да се топнат в морето

Гласувайте за статията

Туристите са категорични, че това не е почивка, а истински кошмар

Оказва се, че достъпът до морето далеч не е това, което беше.

Туристи заснеха фрашкания буквално до козирката плаж в Адлер, Русия. Публикуваните кадри станаха обект на разгорещена дискусия от потребителите.

морето

Туристите са категорични, че това не е почивка, а истински кошмар

На плажа е истинско стълпотворение от почиващи, които изразяват възмущението си от факта, че хората „седят на главата ви“. Те са категорични, че на такава ваканция просто не може да се говори за някаква социална дистанция на фона на пандемията от коронавирус.

“ Социална дистанция? Не, не съм чувал“, „Фу, какъв ужас“, „Толкова много хора около мен – горят“, „Това не е ваканция, а кошмар“, „Дори има опашка за водата“, пишат изненаданите потребители, цитирани от Глас бг.

На този фон бившият главен санитарен лекар и депутатът от Държавната дума Генадий Онищенко определи почивката в Крим по време на пандемията от коронавирус като опасна. В интервю за „Комсомолская правда“ той каза, че плажовете са „претоварени“ с туристи. На практика това може да допринесе за разпространението на коронавирус.
„Имам чувството, че хората се редят на опашка, за да влязат в морето. Това, разбира се, може да взриви скока в честотата на коронавирус“, каза Онищенко, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар