Горещо разкритие за личния живот на Аслъ Енвер (Сюрея от хитовия сериал „Завинаги“) ФОТО

Гласувайте за статията

Красавицата направи важно уточнение

Красивата турска актриса Аслъ Енвер, която стана любимка на всички с ролята си на Сюрея в хитовия сериал „Завинаги“, направи горещо разкритие за личния си живот.

Аслъ Енвер показа кой е мъжът, който я кара да се смее от сърце, пише „Монитор“.
Това е най-добрият й приятел, с който по всичко личи, че са решили да си прекарат един весел и незабравим уикенд.

Аслъ Енвер

Красавицата направи важно уточнение

Аслъ Енвер качи на стори в личния си профил в социалната мрежа „Инстаграм“ снимка, на която двамата са в колата. Актрисата шофира, докато приятелят й прави селфи на двамата. Най-голямо впечатление правят щастливите усмивки на двамата.

Това издава, че пътуването ще е повече от забавно. За да избегне спекулациите относно кой е мъжът в колата, Сюрея е сложила надпис „frends“, което в превод е приятели, пише blitz.bg.

Припомняме, че неотдавна красавицата се похвали, че семейството й се е увеличило с още един член. Актрисата показа, че не само в лентата, но и в реалния живот има голямо сърце и обожава кучета. Тя посетила приют за бездомни животни в Турция и си тръгнала с красиво черно кученце.

Разбира се не пропусна да сподели избора си с почитателите си в социалната мрежа „Инстаграм“. Преди да го заведе в дома си Аслъ Енвер и новият й домашен любимец посетили ветеринар. Четириногото вече е при актрисата. Тя дори показа как лакомо се храни в дома й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар