Щерката на Цветан Цветанов се уреди с апетитен пост в Световната банка (Вижте каква заплата взима)

Гласувайте за статията

Гергана  се уреди с пост в Световната банка като научен сътрудник

Най-голямата щерка на Цветан Цветанов с нов договор със Световната банка. Гергана заема апетитен пост в Ню Йорк на позиция научен сътрудник в институцията, която преди време напусна.

Според справка в световен интернет портал за търсене на работа , възнаграждението на младата госпожица ще е по 45 хиляди долара годишно. Ако се приравнят към лева сумата ще е 78 бона български пари.

Гергана на Цветан Цветанов копие на баща си
Снимка: Ретро

Преди да напусне Световната банка щерката на бившия втори на ГЕРБ бе анализатор. Заплатата й също бе атрактивна. Там тя бе на стаж една година и 8 месеца. Но най-неочаквано напусна. Явно обаче не е скъсала връзките си с престижната институция и сега отново е в екипа й и то с повишение.

Гергана Цветанова замина за САЩ веднага след като завърши престижния университет в Югозападна Англия – „Бат”, в който се обучават наследниците на хора от световния елит. Бакалавърската й степен е по „Политика и международни отношения”, а магистърската по „Международни въпроси” е от Колумбийския университет, не по-малко реномиран от този на Острова.

По време на карантината тя се прибра при семейството си в София. Иначе рядко си идва в родината като това се случва по празниците или по време на лятната ваканция, която фамилията обича да прекарва по гръцкото море заедно с всичките си три дъщери, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар