Кание Уест шокира с изявления в първата си президентска реч: Ким искаше да абортира детето ни, едва я спрях!

Гласувайте за статията

Кание Уест шокира с изявление, Ким мисли за развод

Кание Уест стартира президентската си кампания толкова шокиращо, че може да завърши не в Белия дом, а в бяла стая с меки стени и усмирителна риза. Рап звездата, чиито амбиции да седне на креслото на Тръмп не са от вчера, неочаквано заяви, че съпругата му едва не направила аборт с първото им дете — Норт Уест.

Тъй като Кание нямаше готова реч, с която да стартира политическата си кампания, той прибегна до крайно невероятно решение. Облечен в полицейска жилетка, Кание се обърна към публиката без микрофон и започна да говори за абортите при жените, а накрая се разплака.

Наред с други неща той заяви, че Ким е искала да абортира първото им дете и че това решение било „валидно“, докато Бог не я вдъхновил да се посвети на семейството, пише „Дейли мейл“.

В същото време обаче той обеща милиони за всички, които искат да имат деца.

Срещата беше полузакрита, заради коронавируса и можеха да присъстват само онези, които са се регистрирали предварително. Мнозина дори спекулират, че Кание просто си прави реклама за нов албум в кампанията си.

Междувременно семейство Кардашиян публично заявиха, че са шокирани от обвиненията и настояват, че Кание има сериозни психологически проблеми. Те дори обявиха, че той има нужда от психиатрична помощ и настояха музиканта да се оттегли от изборите.

Кание Уест шокира с изявления сн. Инстаграм/Туитър

Кание Уест шокира с изявления сн. Инстаграм/Туитър

Само броени часове по-късно, в Туитър се появи съобщение от музиканта, че съпругата му Ким и майка й Крис са се опитали да го заключат в ранчото му с лекар. Той също така говори и за скандалното видео на Ким с първия й съпруг — Рей Джей, ексгадже и на Уитни Хюстън. Уест обвини семейство Кардашиян, че се опитват да го затворят в лудница. А Ким го заплаши, че ще се разведе с него, ако не спре да говори за дъщеря им Норт Уест.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар