Ново 20: Щерката на Ивайла Бакалова става водеща! (още подробности)

Ново 20: Щерката на Ивайла Бакалова става водеща! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Ивайла Бакалова става водеща на ново тийн предаване!

От какво се вълнуват младите, какво харесват, кого следват в социалните мрежи и какво е модерно, според тях? Новото тийн предаване на Code Fashion TV представя гледната точка на младите хора, тяхната позиция към света, модата, лайфстайла и социалните мрежи, които интересуват тийнейджърите днес, у нас и по света.

Ивайла Бакалова

Щерката на Ивайла Бакалова става водеща

Водещи са Рая и Анжела – две тийнейджърки, които ще търсят отговорите на всички тези въпроси, заедно със свои приятели и връстници, и ще ви представят най-горещите тенденции сред младите хора.

Рая, дъщерята на Ивайла Бакалова е на 17 години и учи в Англия, като заедно с това се занимава с актьорско майсторство, позната е и на модната сцена.

Животът й преминава в чести пътувания между Острова и България. Свободното си време обича да прекарва с приятели навън и в социалните мрежи.

Анжела, която пък е дъщеря на модната шефка Мария Бонева, е на 14 години, учи в Частна професионална гимназия „Банкер“ и се занимава активно с lady style танци.

И често я виждаме на модната сцена у нас. Обожава да излиза с приятели и прекарва голяма част от свободното си време в Tik Tok и социалните мрежи.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар