Синът на Виктория Бекъм прави сватба по еврейски традиции (Подробности)

Гласувайте за статията

Синът на Виктория Бекъм Бруклин и годеницата му харчат близо 4 милиона паунда за сватбата си

Синът на Виктория Бекъм Бруклин Бекъм и приятелката му Никола Пелц смятат да вдигнат сватба по еврейските традиции. Това съобщава вестник „Дейли Мейл“, като твърди, че те мислят да уважат своите корени.

Тъй като бащата на бъдещата булка е евреин, той държал да не бъдат пропуснати определени детайли от церемонията. Освен това прадядото на младоженеца е бил от същата религия и затова семейство Бекъм няма нищо против идеята.

„Никола е отгледана с еврейски традиции и докато майка й Клавдия не е еврейка, баща й Нелсън е. Те отгледаха децата си с традиционните еврейски ценности. Когато започнаха да говорят за своето бъдеще, Бруклин се съгласи на еврейска сватба“, коментира източник пред „Мирър“.

Очаква се сватбата на най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм да бъде през 2021-ва година, като не е изключено да има две церемонии – еврейска и такава в по-съвременен стил. Според анализатори, за тях ще бъдат похарчени близо 4 милиона паунда. Предполага се, че Бруклин и красивата Никола ще се венчаят пред равин. След това те ще подпишат и специален брачен договор – нещо, на което евреите, които са големи спестовници, държат.

Синът на Виктория Бекъм Бруклин прави сватба по еврейските традиции сн. Инстаграм

Синът на Виктория Бекъм Бруклин прави сватба по еврейските традиции сн. Инстаграм

Според приятелите на Бруклин, той е коментирал, че ще остави организацията на своята прекрасна годеница. След новината за годежа на младата двойка, бившата на Бекъм-младши – Лекси Пантера, обяви, че той е твърде незрял и все още не е готов за толкова важна крачка като брак. Танцьорката коментира публично, че е шокирана от това, че той е сгоден, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

Stay home everyone ❤️❤️ love you

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар