Втората щерка на Стефан Шарлопов внесе сериозен смут във фамилията

Гласувайте за статията

Бояна бе абитуриентка тази година

Втората дъщеря на покойния хотелиер Стефан Шарлопов, внесе сериозен смут във фамилията.

Запознати издават, че тя е взела решение да напусне хотелиерската му империя. Само преди няколко дни красивата Бояна беше абитуриентка. След края на летния сезон заминава за дълго за европейската столица на модата – Милано.

Стефан Шарлопов

Бояна бе абитуриентка тази година

В края на миналия месец, Бояна завърши с отличие Френския лицей в София. След като взела дипломата си, само няколко часа по-късно младата дама получила имейл, че е приета в IED (Istituto Europeo di Design).

Това е частна школа по дизайн в Италия, основана през 1966 г. от Франческо Морели. Училището е организирано в четири дисциплини – дизайн, мода, визуална комуникация и управление. Сред най-атрактивните бакалавърски специалности се нареждат Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Анимация, Видео и аудио дизайн, и др.

Все още не е известно към коя специалност ще се насочи

Не е известно все още към коя от всички специалности се е насочила наследницата на Стефан Шарлопов. Ясно е обаче, че за разлика от по-голямата си сестра от първия брак на баща си – Ева, има планове да се развива в съвсем различна от хотелиерството сфера.

Ева, заедно с вдовицата на бизнесмена, която също се казва Бояна, поеха управлението на империята му след неговата кончина.
Особено горда с успехите на дъщеря си е нейната майка. Само след няколко седмици Бояна Шарлопова ще се раздели с момичето си. Всички във фамилията залагат на качественото образование, затова за Шарлопова не е проблем да инвестира огромни суми нейната Бояна да получи най-доброто обучение.

Справка в Мрежата показа, че бакалавърски програми в частния колеж в Милано струват между 8 800 и 17 000 евро. IED работи в сътрудничество със световни марки и компании като Армани, Долче и Габана, Фенди, Сваровски, Канон, Пирели. По този начин дава възможност на студентите да работят по проекти с водещи дизайнери и да се обучават по обменни програми в чужбина, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар