Лъсна причината за дългогодишната война между Слави Трифонов и Марта Вачкова

Гласувайте за статията

Тя категорично отказва да направи първата крачка към помирението

Причината за дългогодишната ожесточена война между Слави Трифонов и Марта Вачкова, най-накрая излезе наяве.

Някога популярното студентско шоу „Ку-ку“ създаде куп звезди като Тончо Токмакчиев, Зуека, Август Попов, Марта Вачкова, Камен Воденичаров и най-големия – Слави Трифонов.

Слави Трифонов

Тя категорично отказва да направи първата крачка към помирението

За жалост отношенията им не устояха на времето и Дългия успя да се изпокара с почти всички свои бивши партньори на сцената.
Цели 23 години той води нескрита война с Мартина Вачкова, която се отприщи, след като Слави публикува автобиографичната си книга „За стърчането“.
В нея шоуменът я нарече Добринка и „патологична интригантка“, която се гаврела с актьорите от екипа.

Ще успеят ли да заровят томахавките?

60-годишната актриса пък обвини Слави Трифонов, че се е изгаврил с нея, а себе си е представил в блестяща светлина, отбелязва изданието.
„Разделихме се заради пари. А и заради чалгата – ние с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев не можем да правим такъв вид музика“, обяснявала е Марта Вачкова.

Тя упрекваше Слави Трифонов, че е готов на всичко за пари, но е сам като куче, докато нея приятелите я носели на ръце.
„Ако ми поиска прошка, ще му я дам веднага, тогава ще ни олекне и на двамата“, философствала пред техни общи колеги и приятели Марта Вачкова, надявайки се посланието й да стигне до шоумена.

Изданието припомня, че Слави Трифонов вече успя да стопи ледовете с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Двамата дори бяха гости в телевизията му.
От своя страна Марта не е забравила, че именно Дългия я е вкарал в шоубизнеса. Въпреки това, тя не искала да направи първата крачка към сдобряването им, а чакала Трифонов да я предприеме, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар