INL: Пентагонът се готви за голямо бедствие

Гласувайте за статията

През септември ще настъпи часът на истината

Неотдавна по канал „Israeli News Live“ (INL) се появи видео съобщение, че астероид с чудовищен размер скоро ще падне на нашата планета.

Информацията за бедствието идва от висши служители, работещи в Пентагона.

INL:

През септември ще настъпи часът на истината

Експертите знаят за предстоящия сблъсък и се подготвят за него от четири месеца. Всичко започна с факта, че НАСА публикува новината за преминаването на Земята през облак от космически отломки.

По правило всички обекти обикновено се привличат от Юпитер или други масивни тела, но не и този път: всички планети са групирани в един регион спрямо Слънцето.
Очакваше се падането на голямото тяло да се случи през април, във връзка с което беше поставена карантината.

Сега, според НАСА, сблъсъкът е планиран за септември. Интересното е, че втората вълна на коронавирус също се очаква през септември.
Един астероид, както изглежда, вече е паднал: той предизвикал прашна буря, която се понесе над Атлантическия океан, тогава уж беше „пясък от Сахара“.

Израелският канал INL, са много сериозен източник, който не греши с разпространението на фалшификати и нагнетяване на ситуацията. Необходимо е да се подчертае много странна статистика за броя на астероидите в близост до Земята, които са на разстояние по-близо от Луната.

На 23 април имаше около четиридесет, а през май изчезнаха някъде – станаха само девет. Такива драстични промени не се случват: очевидно НАСА мълчи за статистиката, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар