Истината за любовта на Водолея-ще ви изуми!

0

Животът на Водолея е неразривно свързан с любовта и справедливостта

За да спечелите един Водолей ще се наложи да положите доста усилия. Но можете да сте сигурни, че си заслужава.

Когато в живота ви влезе Водолей, трябва да се приготвите за промени. Водолеите живеят с идеята, че трябва да преобърнат живота на всички с главата нагоре.

Водолей
Водолеите са мили и сърдечни в любовта, сн. Феуйсбук

Те са любопитни и мили през по-голямата част от времето, а тяхната духовност е удивителна.

Когато създавате емоционална връзка с човек от тази зодия, той по-скоро ще се опита да я скрие, вместо да я покаже пред света.

Водолеите се нуждаят от убедителен стимул, когато предприемат крачка в любовния живот, но съвместният живот за тях не е сред мотивиращите ги поводи.

Как да впечатлите мъж Водолей

За Водолей най-важното нещо в живота е приятелството. Първият контакт с мъж Водолей трябва да бъде интелектуален.

Нямате никакъв шанс да покорите този мъж, ако няма какво да си говори с вас. Той иска да прави любов с личности, а не с тяло.

Ако ви ухажва мъж Водолей, дайте му шанс и няма да съжалявате. Но помнете, че любовта за него е равна на задължения и ангажименти, а той отчаяно се нуждае от свобода.

Докато ви обича, Водолеят ще бъде постоянно покрай вас. Важното е през цялото време да усеща, че около него няма никакви забрани и затворени врати.

Как да впечатлите жена Водолей

Тази обаятелна и привлекателна жена е толкова забавна, че може да покори всеки мъж, без да прибягва към игрички и женски хитрости.

За нея не съществуват роли, тя играе самата себе си. Както и да ви изглежда, не е хладна и безчувствена, а общителна и дружелюбна жена с романтична нагласа към света.

Любовта за нея е идея, а не страст. В действителност се страхува от емоции, които могат да й донесат притеснения и да я удавят в стихията си. Тя е над тези неща и е способна да се отнася към живота си много рационално.

Понякога жените Водолей са странни, но в повечето случаи са идеалният партньор и приятел, защото са търпеливи,

не са докачливи и в никакъв случай не може да ги наречете ревниви или безразсъдни, пише Канал 3.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.