Бойко Борисов от Брюксел: Когато имаше авария в Чернобил, ни караха да маршируваме с червени връзки!

Гласувайте за статията

Бойко Борисов с първи коментар за пребития студент Евгени Марчев!

Премиерът Бойко Борисов се включи на живо от Брюксел, за да коментира важни за страната ни въпрос. Сред тях попадна побоя над Евгени Марчев от служители на МВР.

„Сиреч държави, като се върнат част от протестиращите, на които за наша радост и за радост на всички, демокрацията им е дала възможност да учат в чужбина…. Скоро гледах едно от децата. За огромно съжаление, това че… И проверката, която върви по случая най-късно вторник-сряда ще завърши, са ме уверили хората от МВР – горчиво съжалявам. Никога, никога това не е било толерирано от нас“.

Бойко Борисов отново се изказа остро за комунистите

„Но неговият дядо-комунист (на студента Марчев) не е дал възможност някога да отидем да учим в Брюксел, Хага, Лондон или където и да било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, да маршируваме на манифестации с червени връзки. Така че тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да пътуват, да видят света“., каза още премиерът.

„Продължаваме да считаме, че Европейският съюз трябва да има общ медицински протокол и да се концентрираме в следващите шест месеца, където ще бъде най-тежко“, заяви Борисов в специално интервю по интернет малко преди да започне поредният кръг от разговори за разпределението на парите от ЕС за преодоляване на кризата с COVID-19 продължават трети ден.

„Категорично подкрепих снощи колегите, които са за върховенството на закона. Разбира се, трябва да се отчетат и страховете на някои държави членки, като Словения например“, посочи Борисов.

Той се надява на положителен изход от преговорите, за да се пристъпи към многогодишната финансова рамка. „Отделните стълбове са изключително важни. Пандемията върлува със страшна сила. Всички казват, че есента ще бъде тежка. Надявам се всички да излезем единни и силни и да се справим с предизвикателствата. Надявам се днес да успеем. Ако си тръгнем без бюджет, не знаeм как ще се развива пандемията, което е опасно „, посочи Борисов.

Източник: Offnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар