Предният зъб на тв водеща падна на живо в ефир

Гласувайте за статията

Въпреки това тя продължила да води най-невъзмутимо

Предният зъб на тв водеща падна на живо в ефри.

Става въпрос за телевизионната водеща в украинския канал „1+1“ Мария Падалко. Тя обясни в Instagram каква е причината, поради която е изгубила предния си зъб „на живо“ в ефир .

зъб

Въпреки това тя продължила да води най-невъзмутимо

Падалко отбеляза, че загубила част от предния си зъб си преди повече от десет години. До инцидента се стигнало в резултат на това, че когато дъщеря ѝ случайно я ударила с будилник. Водещата обясни още, че най-накрая се решила на по-радикален „ремонт“ на зъбите. Тя обаче не се е съобразила с препоръките на зъболекаря да не използва при хранене предните си зъби до края на лечението.

Водещата предполагала, че инцидентът ще остане незабелязан. Оказва се обаче, че телевизионният канал определено е подценил наблюдателността на публиката.

„В цялата тази история бях впечатлена от подкрепата, която получих както в коментарите, така и в личните съобщения“, написа Падалко.
Тя отбеляза, че това е най-любопитното ѝ преживяване за двадесет години като телевизионен водещ.

В мрежата се появи запис как по време на новинарската емисия на украинската телевизионна водеща Мария Падалко ѝ пада предният зъб. Въпреки това, тя не се смутила и но тя не се продължила да води емисията, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар