Как да покорите Козирог: Отдава ли се на всеки?

Козирозите са невероятни в любовта, сн. Фейсбук
0

Козирогът, ако обича, ще ви пази

Козирозите са отлични и издръжливи любовници.В любовта Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Те допускат до себе си много ограничено количество хора.

Козирог
Козирозите са невероятни в любовта, сн. Фейсбук

Може да покорите Козирог, като в началото се правите на по-равнодушни, отколкото сте в действителност.

Това ще създаде у него впечатление, че сте много важни и ще му даде време да прецени всичко около вас.

Как да впечатлите жена Козирог

Тази жена придава много по-голямо значение на любовта, отколкото й се иска да покаже.

Що се отнася до любовните въпроси, повечето жени се оставят на съдбата или моментната емоция да им подскаже кой е избраникът на сърцето им.

Не и жената Козирог, която иска да контролира живота си.

Тя е придирчива към избора на партньор и много по-малко от всяка друга е склонна да се влюби от пръв поглед. Не разполага с време за флиртове и забавления, защото любовта за нея е сериозна работа.

Ако мъжът отсреща наистина я интересува, тя задължително ще го гледа отстрани, преди да му даде какъвто и да било шанс за сближаване.

Старателно ще го изучава и внимателно ще прецени всички последствия от тази емоционална връзка. За нея най-важното нещо в живота е да е щастлива в любовта.

Тя се нуждае от мъж, който я разбира и приема всичките й странности. Мечтайте за нея, уважавайте я и я обичайте, тя ще ви се отплати с най-ценното в живота – любов, която ще издържи на изпитанията на времето.

Как да впечатлите мъж Козирог

За Козирога физическото желание е задължителна част от любовта. Той не разбира как може да съществува едното без другото.

Той трудно се доверява на хората и това е причината да не се отдава на спонтанните си чувства и емоции.

Също както и жената Козирог, мъжът от тази зодия може да ви се стори странен и самоуверен. Той е затворен и дори прикрит, има потребност жената до него постоянно да му показва своята любов и възхищение.

В любовта Козирогът е верен партньор, който няма никаква потребност да сменя партньорите си. Когато постигне успех, според собствените му представи,

Козирогът става по-спокоен и по-малко се страхува от любовта и обвързване.

Неговият интерес към физическата страна на любовта никога не угасва, а с възрастта мъжката му сила става все по-привлекателна, пише Канал 3.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.