Мира Добрева удари 70 кила

Мира Добрева удари 70 кила
3 (60%) 1 vote
Критическата възраст развали фигурата на Мира Добрева

Мира Добрева е изправена пред един от най-страшните си кошмари, който започва да се превръща в реалност – пише в. „Уикенд“. Тв звездата е на прага на критическата възраст. Само след месец тя става на 48 години, а последствията от ЕГН-то вече личат по нейната фигура. За отрицателно време иначе фината и привлекателна блондинка е ударила 70 килограма – отбелязва изданието.

Промяната във външния вид на Мира Добрева настъпва с толкова бързи темпове, че дори самата звезда не може да повярва на това, което вижда в огледалото – твърдят нейни колеги. В нюзрума на БНТ шушукат, че тя като че ли дебелее не с дни, а с часове. Стилистите в медията вече се чудели как да я обличат за ефир, защото почти всички тоалети, които съвсем наскоро са приготвили за нея, вече й отесняват.

Промяната в хубавата блондинка трудно би могла да се обясни освен с нарушен хормонален баланс. Очевидно Мира влиза в критическата възраст, което фатално е забавило метаболизма й. Нейната фигура все още запазва добрите си пропорции, но габаритите вече са други. Въпреки това обаче дори и най-злобните й колеги не могат да отрекат, че изглежда добре дори и в наедрял размер. А феновете й стискат палци да овладее килограмите навреме.

Мира Добрева е дисциплинарана и вероятно ще овладее килограмите

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мира Добрева удари 70 кила”

  1. Карабас Барабас

    юли 19. 2020

    Започна да си крие годините катоЛила… Едно време това беше разрешено на членовете на Политбюро и на Народните артисти – честваха юбилеите си с 5 години закъснение. 😉

Добавете коментар