Амбър Хърд дала ключ на Илон Мъск от дома на Джони Деп (Пикантни разкрития за тайните им срещи)

Гласувайте за статията

Показания пред съда даде портиера на сградата в Лос Анджелис, където се намира пентахауса на Джони Деп

Амбър  Хърд кръшкала на Джони Деп под носа му с милиардера Илон Мъск. Това стана ясно от редовните изслушвания в Лондонския кралски съд, който разглежда делото за клевета. На бял свят лъснаха пикантни подробности от живота на актьорите по време на брака им.

Стана известно, че още след сватбата с Деп Амбър даде ключовете от апартамента на актьора на милиаредера Илон Мъск, който според Джони е правил секс в тройка с Хърд и Кара Делевин.

Амбър Хърд изневерила на Джони Деп веднага след сватбата

Писмени показани от портиера на тринадесететажната сграда бяха представени в съда. Според Алехандро Ромеро само месец след венчавката на Хърд и Деп Илон редовно посещавал актрисата късно през нощта и то само когато съпругът й отсъствал.

От март 2015 г. Мъск идваше при Хърд редовно късно вечерта, от около 11 ч. до полунощ. По време на първите му посещения тя ми се обади и помоли да го пусна в гаража, а след това до мезонета. След няколко такива посещения тя предостави на господин Мъск дистанционно управление за гаража и мезонета на господин Деп. Мисля, че господин Мъск я посещаваше няколко пъти седмично и той винаги идваше, когато господин Деп не беше у дома.”, казва Ромеро.

Да припомним, че малко преди това богаташът заяви, че е започнал афера с Амбър, едва след развода й с Джони Деп, предават от tsn.ua.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар