Мис Свят Айшвария Рай постъпи спешно в болница заради коронавирус (Лекарите се борят и за дъщеря й)

Мис Свят Айшвария Рай постъпи спешно в болница заради коронавирус (Лекарите се борят и за дъщеря й)
2 (40%) 1 vote

Най-красивата мис Свят Айшвария Рай постъпи в болница с коронавирус

С тежка форма на коронавирус е мис Свят Айшвария Рай. Една от най-красивите носителки на короната бе приета за лечение броени дни след като съпругът й разви заболяването и в момента е в много тежко състояние. Заедно с 46-годишната актриса и певица, за лечение е приета и 8-годишната й дъщеря Арадхия. И двете са получили тежки пристъпи на задушаване, докато са спазвали домашна карантина. В момента лекарите се борят, за да ги спасят от усложненията, които могат да развият.

Това става само дни след като 44-годишния Абхичек Баччан, който е съпруг на миската и свекърът й 77-годишния му баща Амитаб споделиха, че имат коронавирус и са в болница. Подробности за състоянието на актрисата и детето й не се съобщават, но двете са под лекарско наблюдение.

Айшвария Рай е една от най-успешните индийски актриси и е обявена за най-красивата мис Свят на всички времена. Красавицата спечели титлата преди повече от 20 години, но и до днес е еталон за красота и стил сред световните кралици на красотата. Освен това е една от най-успешните актриси в индийското кино и то не само заради връзките си с Амитаб Бачан.

Съпругът й вече уведоми феновете си, че Айшвария и дъщеря им са болни и са в болница с проблеми с дишането. Актьорът благодари за подкрепата и обеща своевременно да информира всички за случващото се там. Той също така сподели, че майка му Джая, която е и член на парламента не е дала положителна проба за коронавирус и е добре.

Мис Свят Айшвария Рай в болница заради коронавирус сн. Flickr

Мис Свят Айшвария Рай в болница заради коронавирус сн. Flickr

Индия вече стигна над 1 милион заразени, като броят им продължава да расте. Страната е една от най-застрашените от коронавирус, тъй като населението живее при много тежки условия. И поддържането на физическа дистанция и ефективна хигиена е изключително трудно. А ниското ниво на образование сред голяма част от населението допълнително влошава нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар