Теди Велинова се уреди в Нова тв (Подробности)

Гласувайте за статията

Теди Велинова вече работи

Докато беше съпруга на д-р Енчев, Теди Велинова бе посветила времето си изцяло на семейството. Но след развода се наложи тя коренно да промени живота си.

Бившата моделка отново влезе в ролята на работещо момиче и вече може да се похвали с нова работа. Велинова се уреди в Нова тв. В частната медия тя се изявява като стилист.

Това амплоа не е ново за Теди. Преди да се запознае с пластичния хирург, тя се изявяваше като стилист за десетки модни списания. Бившата моделка работеше в екип с известната фотографка Велислава Ножарова.

Теди Велинова винаги се е отличавала с изтънчен вкус. Още като съпруга на д-р Енчев тя се появяваше на светски събития в безупречен стил.

Моделката не крие, че е се учила от най-добрите стилисти не само в родината, но и в Гърция, Турция и Италия. Тя е на мнение, че човек не просто се ражда с усет към красота, но и това трябва да се надгражда в годините.

Пред Една.бг Теди споделя, че най-важното е, че се е научила да твори и да вярва, че може да е част и от красотата зад камерата.

Задачата на Велинова в Нова тв е да се грижи за стайлинга на водещите. Остава само да видим дали тя ще успее да внесе нотка свежест в облеклото им, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар