Бившият годеник на Виктория Бекъм проговори за връзката им (Вижте как я унижи – Подробности)

Гласувайте за статията

Преди Дейвид модната дизайнерка бе хлътнала по електротехник

Животът на Виктория Бекъм би бил много по-различен ако се бе омъжила за първия си годеник Марк Ууд. Двамата се запознали когато Вики била ученичка на 14 години,а той работел като електротехник в компанията на родителите си.

Младежът бил експерт по поставянето на аларми и се преместил в луксозната къща на бъдещата звезда през 1994 г. когато тя вече била на 20 г и изгрявала като звезда с групата „Спайс гърлс”. Тогава й предложил и брак, предават от vecer.mk.

Виктория Бекъм и годеника й Марк Ууд
Снимка: vecer.mk

Въпреки, че все още не били женени Пош започнала да се нарича Виктория Адамс Ууд. Но въпреки това тя успяла да разбие сърцето на годеника си, след като най-неочаквано развалила годежа и сложила край на шестгодишната им връзка като след това коментирала: „Той не беше човек за мен, не ми се радваше, трябваше да прекратя тази връзка. Не върнах пръстена, все още го имам, защото е много добър. Това не е ли ужасно? Звуча като голям материалист

В началото Марк говори само хубави неща за бившата си приятелка: „ Беше специална връзка, но тази част от живота ми приключи. Тъжно е, защото дълго време бяхме заедно, но тя получи всичко, което иска от живота и се гордея с нея.”

Въпреки това нещата между тях се влошиха когато бившият годеник разбра какво е казала Вики в интервю по телевизията: „По някаква причина вече бях сгодена. Той се занимаваше с аларми. Жалко, че не останах скрита  в килера, когато го срещнах в къщата на майка ми.

След тези думи Марк бе много възмутен и без да се интересува дали ще унижи Виктория каза: „Гърдите, които сега има, със сигурност не са тези, които имаше преди!”

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар