Иван Гешев: Няма да подам оставка и ще продължа да гоня крадците! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

newИван Гешев е категоричен, че няма да напуска длъжността на главен прокурор!

Иван Гешев говори пред журналисти в Шивачево, Сливенско. Той заяви, че няма да си подаде оставката, защото се чувства длъжен да продължава да преследва престъпниците на България.

Иван Гешев отказва да подаде оставка

Главният прокурор изглеждаше бесен от факта, че му се иска оставката, при положение че се бори така усилено с крадците, които ограбват държавата в последните 30 години.

„Не смятам, че трябва да подавам оставка поради това, че под мое ръководство прокуратурата си върши работата, към момента има над 20% спад на битовата престъпност и заедно с МВР, решихме проблема с телефонните измамници. Не смятам, че трябва да подавам оставка поради факта, че в България вече няма недосегаеми.“, каза Гешев.

„Очаквах че, това ще се случи, казвал съм го отдавна, това е очаквана реакция. Те се защитават, искат да запазят политическото статукво и откраднатите пари, нормално е да атакуват прокуратурата, нас това не ни плаши. Ние сме единни и твърдо решени да работим за и само за българските граждани, независимо кой е извършил престъпления“, каза още главният прокурор.

Относно оставката на вътрешния министър Младен Маринов, Гешев каза: Маринов е един от малкото министри, които са минали цялата стълбица в йерархията – от най-ниското до най-високото ниво. Той е професионалист, който е нетипичен политик.

Източник: Монитор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар