Дичо ошашави всички в… женски форум! (още подробности)

Гласувайте за статията

Дичо изуми всички с това, което направи!

Поп певецът Дичо съветва бременни жени как да се пазят по време на пандемията, с какво и как да се хранят и колко вода да пият. Музикантът раздава препоръки във форум за бременност и детство здраве.

Дичо

Дичо раздава съвети на бременни

Музикантът преживява много емоционално бременността на жена си Карина. „С всяка емоция, която тя изпита”, и споделя, че може да дава полезни съвети на бъдещите мами.

„Искам да кажа на жените да внимават, да не се дехидратират, защото при втората бременност Карина получи тежка хидратация и се наложи да влезе в клиника.

Благодарение на професионална лекарска намеса всичко мина благополучно”, съветва татковците певецът, пише вестник „България днес“.

Самата Карина е изкарала последните дни на бременността си по време на пандемията, а малко преди раждането на второто бебе Дичо се върнал от турне в Англия и прекарал задължителна — дневна карантина.

„Два или три пъти припадах, а тя ме свестяваше”, смее се Дичо. И продължава със своите съвети за стреса и притесненията си по време на пандемията.

„Разбира се, че ме е страх. Всички много говорим, но вирусът си съществува, имаме възрастни хора около нас, имам деца и няма как да не се притеснявам”, споделя още Дичо и не пропуска да благодари на жена си.

„Двамата израснахме заедно. Това са вече 15 години. Добре, че беше тя да ме накара да имаме деца, защото аз малко се дърпах, а сега искам трето. И нямам търпение да почнем да работим за него”, смее се Дичо.

На 12 юни певецът стана баща на второ момиченце–Тина, а преди това се сдоби с още една дъщеря–Ариел. „Заобиколен съм от женско царство. Не ми се мисли, когато пораснат”, казва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар