Мира Добрева с шокиращи признания за любовницата на мъжа си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мира Добрева разкрила коя е любовницата на Жоро Торнев!

Мира Добрева и Жоро Торнев са стигнали до нов етап на връзката си – брак с доверие и без упреци. След като журналистката разкрила изневяра на съпруга си, се принудила да му даде известно разбиране. И да не го хока толкова жестоко, ако искала да продължат семейния си живот нормално..

Мира Добрева

Мира Добрева и Жоро Торнев с отворен брак

От години Добрева се опитва да се пребори със слабите ангели на благоверния си, като неведнъж се е заричала, че ще го изостави, ще се разведе.

Известно време и двамата се преструваха ,че всичко между тях е цветя и рози. Източници обаче шушукат, че наскоро пак преминали през драматичен период. Който обаче тв звездата на БНТ преживяла по-леко и приемала новата им брачна форма философски.

„След като разбрах за изневярата, спрях да му гладя ризите“, признава открито Мира. Тя обаче отрича слуховете, че двамата спят в отделни спални. И то поради причина, че в апартамента няма толкова стаи. „Ако имаше, може би щяхме да спим отделно“, смее се Добрева.

Тя потвърждава, че документално с Торнев се водят мъж и жена. Емоционално – също. „Е, от време на време физически не можем да се засичаме. В свободна и толерантна връзка сме с Жоро, това дава спокойствие и на двамата.“

Журналистката, известна с консервативните си разбирания, нямала забежки, но пък се радвала на неспирен мъжки интерес. Под снимките й се виждат изобилия от коментари, на които Мира отговоря с охота, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар