Грозно: Жените на Милен Цветков се карат за наследството му! (виж тук)

Грозно: Жените на Милен Цветков се карат за наследството му! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Скандали в семейството на Милен Цветков!

Дрязги в семейство на зверски убития в катастрофа Милен Цветков се появили три месеца след смъртта му, разкрива „Ретро“. Първата съпруга на журналиста – Диана Начева, която е майка на първородната му дъщеря Калина, имала несъгласие с втората му жена Ивета. От която Милен има 8-годишен син Боян.

Милен Цветков

Жените на Милен Цветков не могат да се разберат

Напрежението между двете дами възникнало по повод наследството на ТВ водещия и съдебната битка за обезщетение, което се полага на наследниците му. Ивета, Дани и голямата щерка на Милен – Калина, намерили време след погребението му да обсъдят как да процедират.

Но Калина и майка й категорично отказали да се борят за правата с адвокатите, които Ивета вече била наела. Искали да ползват услугите на своя позната юристка, на която имали по-голямо доверие.

Очевидно между наследниците на Цветков съществуват разногласия относно подялбата на обезщетенията. А според Застрахователното дружество, където колата на Милен е имала „Гражданска отговорност“, на дъщеря му Калина вече била изплатена половината от сумата, която тя поискала.

Парите били преведени директно на личната и банкова сметка без предварително споразумение или съдебно решение.

В същото време благотворителна интернет кампания в помощ на наследниците на журналиста събра 187 хиляди лева. Голямото дарение ще бъде дадено на децата му в чист вид. По всяка вероятност то ще бъде разделено по равно.

Не е ясно обаче какво се случва с ипотечния кредит на журналиста за няколкостотин хиляди лева, които имаше вероятност децата му също да унаследят.

В периферията на семейните спорове остана единствено последната половинка на ТВ водещия – Милена с която той живеел на семейни начала.

Тя пък бе упрекната, че си правила реклама като публикувала техни общи снимки едва след смъртта му. А докато били заедно почти 2 години в профила й нямало такива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар