Бритни Спиърс среща майка си в съда (За какво се бори родителката на певицата?)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс в лоши отношения с родителите си, среща се с майка си в съда

В последно време Бритни Спиърс може да е щастлива и в любовта и да е в супер форма, но отношенията с родителите й продължават да й носят сериозни главоболия. Преди няколко месеца певицата загуби попечителството над децата си заради обвинения в упражнявано насилие от страна на баща си Джейми.

Години по-рано двамата се срещнаха в съдебна зала, защото той поиска повече пари, за да бъде в ролята на неин мениджър. Сега пък майката на Бритни е тази, която е решила, че има финансови претенции към нея.

През 2004-та година певицата създаде „SJB Revocable Trust“, с който да защити богатството си и да осигури безпроблемно бъдеще на своите синове, ако нещо се случи с нея. Няколко години по-късно обаче, след като бе приета в психиатрична клиника и започнаха проблемите й с алкохола, бащата на Спиърс бе определен като един от хората, които могат да се разпореждат с нейното богатство. И това бе така до 2019-та година, когато той сам се отказа от тази роля.

Достъп

Сега майката на Бритни Спиърс – Лин, желае да получи достъп до финансовите й активи. Всъщност, това искане е от миналата година, малко след отказа на Джейми, за да не останат милионите  на звездата без сигурен човек, който да се грижи за тях. Сега обаче това желание на майката на Бритни Спиърс вече е депозирано и пред съда в Лос Анджелис, предава „ET“.

Бритни Спиърс на съд с майка си сн. Инстаграм

Бритни Спиърс на съд с майка си сн. Инстаграм

Не става ясно дали и самата Бритни Спиърс смята, че майка й трябва да заеме тази роля, предават от lifestyle.bg. Ако беше така, може би двете щяха да намерят начин да се разберат и извън съдебната зала. А какъв ще бъде изходът от всичко това – предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар