Дичо раздава съвети за бременни (Вижте ги тук)

Гласувайте за статията

Дичо съветва бременни как да се пазят по време на пандемия

Поп певецът Дичо съветва бременни жени как да се пазят по време на пандемията, с какво и как да се хранят и колко вода да пият. Музикантът раздава препоръки във форум за бременност и детско здраве.

Дичо преживява много емоционално бременността на жена си Карина. „С всяка емоция, която тя изпита“, и споделя, че може да дава полезни съвети за бъдещи мами. „Искам да кажа на жените да внимават, да не се дехидратират, защото при втората бременност Карина получи тежка хидратация и се наложи да влезе в клиника. Благодарение на професионална лекарска намеса всичко мина благополучно“, съветва бъдещите родители певецът, пише „България днес“.

Самата Карина е изкарала последните дни от  бременността си по време на пандемия. А малко преди раждането на второто бебе Дичо се върнал от турне в Англия и прекарал задължителната 14-дневна карантина.

„Два или три пъти припадах, а тя ме свестяваше“, смее се Дичо. И продължава със своите съвети за стреса и притесненията по време на пандемията от коронавирус. „Разбира се, че ме е страх. Всички много говорим, но вирусът си съществува, имаме възрастни хора около нас, имам деца и няма как да не се притеснявам“, споделя още Дичо и не пропуска да благодари на жена си.

„Двамата израснахме заедно. Това са вече 15 години. Добре, че беше тя да ме накара да имаме деца, защото аз малко се дърпах, а сега искам трето. И нямам търпение да започнем да работим за него“, смее се Дичо.

Дичо дава безценни съвети на бъдещи майки как да се пазят по време на пандемия сн. hotarena.net

Дичо дава безценни съвети на бъдещи майки как да се пазят по време на пандемия сн. hotarena.net

На 12-ти юни той стана баща за втори път. На бял свят се появи малката Тина, а преди нея певецът се сдоби с още една дъщеря – Ариел. „Заобиколен съм от женско царство. Не ми се мисли, когато пораснат“, казва още поп певецът, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар