Андреа отчаяно търси помощ

Андреа отчаяно търси помощ
5 (100%) 1 vote

Тя посети гроба на Преподобна Стойна

Поп фолк дивата Андреа потърси помощ от светица в отчаянието си.

Русокосата изпълнителка посети гроба на Преподобна Стойна.

Вярващите са категорични, че там има чудодейна сила, която цери различни болести и помага на отчаяни майки, които дълго време не забременяват. Според легендата вековното дърво, до което се снима Андреа, помага на мнозина да излекуват безплодие.

Андреа

Тя посети гроба на Преподобна Стойна

Чинарът е на повече от 1300 години. Поверието гласи, че всеки, който седне и се полюлее на люлката в клоните му, ще успее да отгледа своя рожба.
Андреа, която от близо два месеца официално е разделена с Кубрат Пулев, се обърна към светицата, за да се отърве от всичко негативно живота си.

Според слуховете от последните години именно проблеми със забременяването обтягат отношенията между Кобрата и Андреа.
В медиите много пъти е писано, че Андреа преминава през хормонални терапии и това е една от причините за качване на килограми.

Самата певица пише под снимката от с. Златолист:
„Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са запечатани в него.
Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава!

Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл – за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път.
Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният, величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие – сякаш времето е спряло.

Русокосата изпълнителка отнесе доста негативни коментари за неприличното облекло, с което идва на такова свято място. Недоброжелатели недоволстват заради оскъдните дрехи, които така или иначе са запазена марка на 33-годишната чалгаджийка, пише zajenata.bg, позовавайки се на информация на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар