Скандал: С измама ли взеха децата на Бритни Спиърс?! (виж тук)

Скандал: С измама ли взеха децата на Бритни Спиърс?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Бритни Спиърс и децата й разделени с измама?!

Бивш фотограф на Бритни Спиърс, който е бил част от нейния вътрешен кръг от приятели, сподели писмо в социалните мрежи, което 38-годишната певица написала преди много години.

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс измамена от бившия си съпруг Кевин Федерлайн

Андрю Г. публикува няколко видеоклипа в TikTok, които моментално привличат вниманието на феновете на Бритни Спиърс.

„Следя движението #FreeBritney и смятам за свой дълг да говоря. Работих с Бритни през 2008 г. По това време станахме близки приятели. Бяхме на турне, прекарвахме заедно всеки ден. И тогава тя ми даде това писмо“.

Андрю отбеляза, че „пазителите“ на Спиърс „унищожили“ писмото, но той успял да направи копие преди това.

В него Бритни пише за себе си в трето лице и в началото на съобщението обсъжда интервю с бившия си съпруг Кевин Федерлайн, в което много внимание било отделено на личния й живот.

Според певицата тя се е развела със съпруга си по искане на адвокатите си. Които казали, че самият Кевин ще подаде молба за развод рано или късно, така че по-добре тя да е първа.

Певицата написала, че през 2008 г. нейните деца – синовете й Джейдън и Шон, са били взети от нея чрез измама. В момента момчетата живеят със своя баща.

„Никой не знае истината… Тя беше измамена и децата й бяха отнети.“ По думите на фотографа, Бритни е много щедър човек и би трябвало да получи уважението, което заслужава.“

В писмото Спиърс обяснявала, че била измамена за попечителството и това е просто една финансова измама. Тя ще бъде контролирана, докато „плаща на хората“.

Много фенове на звездата вярват в същото. Миналата година, когато Бритни беше в психиатрична болница, те стартираха движението #FreeBritney, настоявайки певицата да си върне свободата и финансовата независимост.

Тази година условията за попечителство трябваше да бъдат преразгледани, но поради пандемията заседанията бяха отложени.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар