Какво трябва да знаем за любовта на Скорпиона?

Каже ли Скорпиона, че ви обича, значи е така, сн. Фейсбук
0

Скорпионът живее, за да изразява емоциите си

Скорпионите искат изцяло да притежават човека до себе си, да знаят най-дълбоките емоции на душата му и всячески се стараят да го прекроят по свой модел, като междувременно не пропускат да подчертаят своята собствена самобитност и уникалност.

Скорпион
Каже ли Скорпиона, че ви обича, значи е така, сн. Фейсбук

Скорпионите не искат да са като другите, всяка съпоставка с някого приемат прекалено лично.

Разбира се, Скорпионът е един от най-сложните и тежки характери в зодиака (тези редове в по-голямата част от случаите той възприема по-скоро като комплимент).

Той няма нужда от прости човешки отношенията като брак, деца, създаване на дом и семейство – твърде елементарни занимания за сложния му характер.

Скорпионът обича загадъчните взаимоотношения. Особено си пада по връзки, които предполагат нещо страстно, забранено и неочаквано.

Той просто обича фаталната любов и ако във връзката ви няма никакви проблеми, ще си ги измисли сам и ще почне да ги решава.

Къде съзнателно, къде подсъзнателно, той иска да знае, че всичко, което му се случва, е знак на съдбата, и това, което преживява, не е случайно.

Когато между вас, по някаква причина, възникне спор, по-добре се опитайте да туширате нещата, като приемете временно неговата гледна точка, но никога не се опитвайте да обърнете нещата на шега.

Скорпионът няма да ви прости, ако се шегувате за негова сметка.

Как да впечатлите мъж Скорпион

От чара на този мъж не може да избяга никоя жена. Жените са привлечени от него като пеперуди от гореща лампа – интуитивно усещат, че е опасно за тях, и въпреки това не могат да се отдръпнат.

Жените изпитват притегателната жизнена сила на Скорпиона, като сексуалността е само част от нея. Той е обкръжен от загадъчност, сила и вълнуващо, непредсказуемо истинско мъжко начало.

Една от причините за неговата лоша репутация е, че недостатъците на характера му най-силно се проявяват в любовните взаимоотношения

Как да впечатлите жена Скорпион

Посредствен и безхарактерен мъж никога няма да впечатли жена Скорпион. С нея може да се справи само мъж, който много ясно и конкретно знае какво иска от живота и как да го получи.

Жената Скорпион е нежна, внимателна и изискваща. Тя не се интересува от повърхностен флирт или партньор за една нощ.

По природа е склонна да притежава. Мъжете, които не искат да се обвързват, по-добре въобще да не се опитват да си имат вземане-даване с нея, пише Канал 3.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.