Баба Ванга предрекла пандемията от COVID-19 (Вижте до кога ще продължи)

Гласувайте за статията

Българската  пророчица видяла вируса като бодлива топка

Пророчеството на баба Ванга е твърде смущаващо, твърдят медии. Сляпата жена видяла всичко за опасния и лесно предаван от човек на човек вирус.

По онова време тя видяла опасността като бодлива топка, която ще сее масова смърт сред хората през 2020 г, независимо от цвета на кожата им. Пророчицата от Рупите прпркувала всичко това през далечната 1995 година като  познава, въпреки, че е била неграмотна жена.

Баба Ванга предрекла пандемията преди 25 г
Снимка: vecer.press

Освен смъртоносния вирус тя вижда и глад през 2020 защото хората няма да има какво да произвеждат и няма да имат пари, защото ще са без работа. Тя го описва така: „Хората ще отидат на небето, но заразени и гладни. Ако 1 януари 2020 се падне в сряда, казва още тя, годината е бъде пълна с здравни злополуки.”

И наистина така се случва 25 години по-късно след страховитото й пророчество, този 1 януари се падна в сряда, предават от vecer.press.

Лошата 2020г обаче ще си замине и ще бъде сменена от щастливата 2021. През която топката е напусне нашата планета и ще се върне някъде там е космоса или на някакво друго непознато на човека място, е казала великата гадателка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар