Няма да повярвате къде събира тен ген. Венцислав Мутафчийски насред бума на пандемията

Гласувайте за статията

На същия къмпинг отмаряла и Стефка Костадинова

Мнозина не могат да повярват къде събира тен шефът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски насред бума на пандемията от COVID-19 в страната.

Очевидно въпреки всичко, ген. Венцислав Мутафчийски е решил да отскочи до морето.

ген. Венцислав Мутафчийски

На същия къмпинг отмаряла и Стефка Костадинова

След като веднъж вече бе в южната ни съседка Гърция за кратко, този път генералът избра за почивка роден курорт, пише в. „Марица“.
Запознати издават, че ген. Венцислав Мутафчийски събира тен в къмпинг до Черноморец, където се е превърнал в атракция за останалите летовници.

„Както вървяхме към плажа и налетяхме на генерала, който разхождаше своя мопс“, разказаха очевидци, които са отседнали в една от съседните каравани.
Според тях шефът на ВМА бил усмихнат и спокоен, отвръщал на поздравите и видимо се радвал на откраднатото време за почивка. Предпочитал повече време да плува, отколкото да седи под чадъра, добавят те.

Задължително извеждал сутрин и вечер домашния си любимец, който бил неотлъчно до него през цялото време. Ваканцията му обаче била само за уикенда, а от понеделник той отново е на линия.

Ген. Венцислав Мутафчийски буквално спря публичните си изяви през последните седмици – времето, в което епидемията от COVID-19 започна застрашително да настъпва у нас. Мнозина видяха в това знак, че той категорично не приема разхлабването на мерките.
Припомняме, че именно разхлабването на мерките беше съпроводено със скок на заразените до 300 и повече на ден.

Къмпингът, където бил отседнал ген. Венцислав Мутафчийски, е сред най-луксозните по родното море. Там за всяка каравана има осигурен отделен санитарен възел.
На същия къмпинг е била забелязана да отмаря и легендата на родната лека атлетика Стефка Костадинова, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар