Зловещи инциденти застигнаха Валя Балканска

Гласувайте за статията

От началото на годината се редят един след друг

В последно време нещастията в живота на известната народна певица Валя Балканска се редят едно след друго.

След като дъщеря ѝ едва не остана инвалид, преди дни и народната певица претърпяла жесток инцидент, който я изпратил в болница.

Близките на Валя Балканска се съмнявали, че ѝ е направена магия от завистници. Очевидно проклятието не спира да сее злини на нея и любимите ѝ хора от началото на годината.

Валя Балканска

От началото на годината се редят един след друг

Изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин“, чийто глас лети в Космоса, била закарана по спешност в смолянската болница, след като паднала лошо на улицата.
„Вече съм по-добре. Както си вървях, се спънах в бордюра. Ударих си много лошо десния крак. Веднага отидох да ми направят снимка и се консултирах с травматолози. Слава Богу, оказа се, че не ми е счупен кракът, дадоха ми мазила и се прибрах вкъщи. Та след някой и друг ден ще мога да припкам пак като младо момиче. Все още обаче ми е трудно да стоя в покой, боли ме“, споделя Валя Балканска.

Все още има болки

Припомняме, че през последните няколко месеца беше болногледачка на своята дъщеря.
Навръх Нова година гласовитата изпълнителка напусна любимото си ранчо в планината и се пренесе в апартамента на щерка си в Смолян. Причината за това е, че дъщеря й била неподвижна и имала нужда от денонощни грижи.

50-годишната наследница на Балканска се контузила много тежко и претърпяла тежка операция по смяна на тазобедрената става. Възстановяването и прохождането ѝ се оказали даже по-сложни от самата интервенция. Понеже отдавна била разведена и нямало на кого да разчита, майка ѝ зарязала всичко и се преместила временно да живее при нея.

Валя Балканска трябвало да я обслужва, да се грижи за домакинството и най-вече да я води по доктори.
Сега самата тя обаче има нужда от помощ, но се надява скоро да може пак да стъпва на крака си и да възобнови концертните си изяви. Те са основно по събори из страната, сватби и частни партита, които през лятото са значително повече.

Певицата има общо три деца, две от които са далеч от родния край. С трудностите в живота 78-годишната звезда се сблъскала след смъртта на съпруга си Емил. Той се грижел за ранчото, посевите и животните, докато тя била по участия. Откакто си заминал, Валя не гледала почти нищо, тъй като силите не ѝ стигали, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар