Ирена Милянкова: Обърнах посоката на 180 градуса!

Ирена Милянкова с бившия й мъж Никола
0

Манекенката Ирена Милянкова преживя две болезнени раздели

Ирена Милянкова, която в края на феруари отпразнува 34 години, успя да се изправи след двете опустошителни раздели с бившите си мъже и рестартира живота си – пише в. „Уикенд“. Красавицата, която е бивш модел и изигра Съни в хитовия сериал „Под прикритие“ и е майка на 6 деца, се е съсредоточила върху най-важната си роля – тази на майка, и на работата си – отбелязва изданието.

В момента Ирена, която сама се подготви за изпитите в Софийския университет, работи по специалността си – педагогика, в образователен център. Заради пандемията моделката провежда заниманията онлайн. Свободно време почти няма, тъй като е доста заета с децата си. Големите са самостоятелни и се справят чудесно, но по-малките разчитат на помощта й в подготвянето на домашните. На Ирена пък й помага майка й, която е преподавател.

„Възстановителният ми период след фактическата раздяла с Никола продължи около година, през която взех кардинални решения и обърнах посоката на личностното си развитие на 180 градуса. Това беше част от моята „терапия““ – признава Ирена Милянкова.Тя винаги е знаела, че притежава вътрешна сила, която активира, когато е нужно.
След раздялата с втория си мъж сама се подготвила за кандидатстудентските изпити в Софийския университет. Паралелно започнала работа по специалността си и вече е педагог в образователен център.[kkstarratings]

Ирена Милянкова с бившия й мъж Никола
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.