Веселин Маринов направи щедър подарък на внуците си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов стана дядо на близнаците Веселин и Цветелина само преди около месец

Щедър подарък е направил Веселин Маринов на новородените си внучета. Преди по-малко от месец естрадният трубадур стана дядо за пръв прът, при това на близнаци. Дъщеря му Йоанна роди момче и момиче – Веселин и Цветелина, кръстени на певеца и неговия сват.

Тъй като щерката на Маринов и съпругът й Евгени обитавали твърде малък апартамент, Веско решил да им отстъпи своето просторно и луксозно жилище в „Студентски град“, за да могат да се чувстват комфортно младите родители. Той и приятелката му Веселина пък щели да се преместят в по-тясното жилище.

Имотът обаче съвсем не бил единственият армаган, който щастливият дядо е приготвил. Той едва изчакал щерка му и бебета да бъдат изписани от болницата, за да ги отрупа с подаръци. Тъй като Йоанна родила със седмица по-рано в условията на пандемия от коронавирус, се наложило болничният й престой, както и този на пеленачетата, да бъде по-дълъг.

Благодарност за всички добрини

Още когато Йоанна съобщила на баща си по телефона, че вече е дядо, той препълнил цял ресторант с приятели, а черпнята за здраве на внуците му продължила цели три дни. Макар да е дядо от само месец, певецът вече се чувствал напълно променен. Бил страшно щастлив и за пръв път от много време насам му се приискало да отиде на църква, за да благодари на Господ за добрините, които му се случват.

Веселин Маринов направи щедър подарък на внуците си, които се появиха на бял свят преди около месец сн. YouTube

Веселин Маринов направи щедър подарък на внуците си, които се появиха на бял свят преди около месец сн. YouTube

Веселин Маринов твърди, че ще бъде на разположение на младите нонстоп, но междувременно няма да спира да работи. Покрай извънредното положение плановете му много се объркали и сега трябвало да осъществи отпадналите си концерти и участия, за които бил взел хонорарите предварително, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Веселин Маринов направи щедър подарък на внуците си (Вижте тук)”

  1. Pavlina Bogdanova

    юли 15. 2020

    Страхотен жест е направил браво.

Добавете коментар