Одобрява ли Виктория Бекъм годежа на сина си Бруклин? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Синът на Виктория Бекъм се сгоди преди няколко дни за приятелката си Никола Пелц

Преди няколко дни синът на Виктория Бекъм Бруклин Бекъм се похвали с новината, че с приятелката му Никола Пелц са сгодени. Тъй като двамата все още са доста млади и имат романтична връзка от по-малко от година, за някои решението им изглежда малко прибързано.

Очевидно обаче родителите на Бруклин Бекъм и Никола Пелц нямат нищо против тази важна стъпка в живота на техните деца. Както знаем, фамилията на Бекъм е много задружна и без одобрението на Дейвид и Виктория синът им едва ли би се решил на подобно нещо.

Да не забравяме, че предишната приятелка на Бруклин – Хана Крос, не бе така топло приета от семейството, колкото и влюбен в нея да изглеждаше той. По всичко личи, че с настоящата годеница на Бруклин, Дейвид и Виктория нямат проблеми.

Одобрява ли Виктория Бекъм годежа на сина си Бруклин? сн. Инстаграм

Одобрява ли Виктория Бекъм годежа на сина си Бруклин с Никола Пелц? сн. Инстаграм

А Виктория Бекъм не пропусна да покаже на света колко щастлива е от избора на бъдещата си снаха. „Това са най-вълнуващите новини и не можем да бъдем по-щастливи за Бруклин и Никола! Желая им любов и вечно щастие. Цялото семейство ви обичаме толкова много!“, написа под снимка на бъдещите младоженци в своя Инстаграм профил г-жа Бекъм. На нея дизайнерката отбеляза и всички от семейството, предават от lifestyle.bg. Дейвид Бекъм също сподели снимка на сина си и неговата годеница и поздрави бъдещото семейство по случай годежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар