Жестоко предателство нарани Меган Маркъл! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл предадена от най-добрата си приятелка!

Понякога най-добрите приятели стават най-лоши врагове и много скоро херцогинята на Съсекс ще трябва да изпита това върху себе си. След конфликт с блогърка от афроамерикански произход, дизайнерът Джесика Мълроуни се превръща в персона нон грата, губейки работата си и приятелството си със снахата на кралица Елизабет.

Меган Маркъл

Меган Маркъл предадена от приятелката си Джесика

Според слуховете Меган Маркъл отдавна искала да спре да общува с някогашната си най-добра приятелка. А расисткият скандал бил просто повод да го направи веднага.

Напълно опустошена, Джесика се опитала да се свърже с Меган, но безуспешно. Съпругата на принц Хари сменила телефонния си номер и забранила на майка си да отговаря на обаждания.

Общите приятели поясниха на Мълроуни, че ако Маркъл реши да скъса връзки с някого, значи е завинаги. Ситуацията с бащата на херцогинята Томас Маркъл е точно потвърждение за това.

Осъзнавайки, че няма какво повече да губи, дизайнерката реши да напише книга. И да поговори за дългогодишното приятелство с Маркъл, започнало в Канада, където актрисата участва в сериала „Костюмари“.

Биографията обещава да бъде бестселър. Смята се, че именно Джесика е запознала Меган Маркъл с принц Хари и й е помогнала да се присъедини към кралското семейство.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар