Гаджето й влияе добре: Сузанита спря цигарите! (още подробности)

Гаджето й влияе добре: Сузанита спря цигарите! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Сузанита реши да се откаже от цигарите!

Певицата Сузанита се опитва да живее здравословно. Дъщерята на Орхан Мурад, която в последно време лекува зависимост от дрогата и наркотиците, затова реши да сложи край и на друг свой порок. И спря цигарите, пише вестник „България днес”.

Сузанита

Сузанита май тръгна по правия път заради гаджето си

Още от малка изпълнителката се хвали, че пали цигари, но сега опитва да ги откаже. Вече седмица тя не е палила и в момента се опитва да се отърве от всичките си вредни навици. Голям принос за това оказва и настоящото й гадже Денис.

Припомняме, че певицата, която е известна с редица секспреживявания, в това число и тройка, вече е на мнение, че не прави секс, а любов. Защото е лудо влюбена в гаджето си.

Това призна тя в профила си в Инстаграм преди известно време. Сузанита не крие, че именно Денис й е една от причините да зареже наркотиците и започна да започна се лекува.

Макар да продължава да купонясва в прясно отворени дискотеки, Сузи бе категорична, че не употребява незаконни вещества. Сумата, която плащаше за лечението си в столична клиника нахвърля 5000 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар