Ето какво подари Светлана Гущерова на съпруга си за ЧРД! (виж тук)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова с изненада за любимия си мъж!

Светлана Гущерова е по оригиналните изненади и не за пръв път доказва това. Красавицата поръча торта с 3D-гущер за рождения ден на съпруга си Християн Гущеров.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова обожава мъжа си и го показва

На 12 юли семейството имаше двоен празник. Освен, че главата на семейството стана на 32 години, се навършиха и две години от сватбата им през 2018 г.

Зеленият гущер, пълзящ върху тортата, изглежда като истински, но е от захарно тесто. Изглежда, че тази година двойният празник е преминал в домашна обстановка.

По традиция Гущерова винаги организира купони за семейните тържества, но явно този път със съпруга й са решили да полеят скромно поводите, предвид коронавирусната обстановка в страната.

Изненадите за рожденика всъщност са започнали още в полунощ на 11 срещу 12 юли. Светлана изненадала съпруга си с мъфини с надпис „Обичам те“.

„Измина още една година от безграничната и нестихваща любов. Любов, която ме промени, която ме прави силна, която ме дари с най-прекрасните и истински моменти. На 12 юли 1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец и е предрекла ,че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми.

Не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце. Ще бъда до теб и ще вървим заедно по пътя без да се спираме пред нищо. Обичам те и ти благодаря за всичко“, обясни се в любов на половинката си Гущерова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар