Андреа се моли за наследник

Гласувайте за статията

Андреа се моли за наследник на гроба на Преподобна Стойна

Андреа се моли за бебе. Певицата посети гроба на Преподобна Стойна – ученичката на  баба Ванга, узна HotArena.

Според вярванията там има чудодейна сила, която цери различни болести и помага на отчаяни жени да се сдобият с наследник.

Легендата за вековното дърво, до което се снима Андреа, гласи че то помага за изцеление на безплодие.

Чинарът е на повече от 1300 години. Според поверието всеки, който седне и се полюлее на люлката в клоните му, ще се сдобие с рожба.

От близо двама месеца Андреа вече не е с Кубрат Пулев. Тя е решила да се обърне към светицата с молба да се избави от всичко негативно в живота си.

Ако се вярва на слуховете от последните години, именно проблеми със забременяването са в основата на обтегнатите отношения между Кобрата и Андреа.

Според информацията в медиите, певицата е преминала през няколко хормонални терапии и това е причината рязкото й напълняване.
След като публикува снимката си до вековния чинар, Андреа си навлече куп негативни коментари заради неприличното си облекло.

Недоброжелатели я нападнаха заради оскъдните дрехи, с които си е позволила да се появи на това свещено място, пише Хот арена позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Андреа се моли за наследник”

  1. Кънчо Доколенков

    юли 14. 2020

    Горкото момиче!! Моля, предайте на Андреа да ми се обади, имам един вълшебен чеп от вековния чинар, ще и свърши работа!!!!

Добавете коментар